Nike Automobile Max -sovellus putoaa viimein huomenna

0 Comments

, kun se liittyy jalkinetekniikan huipulla, Nike seisoo pään ja olkapäiden yläpuolella. Oregon -etiketti on aina ymmärretty rajojen työntämisestä, samoin kuin se ei ole ollut paljon selvempää kuin Nike Adapt Automobile Max -tyylin kanssa. Autonomisilla nauhoilla ja futuristisella suunnittelulla tämä lenkkari on asetettu yhdeksi vuoden halutuimmista lenkkarista.

Tämän kengän kriittisen toiminnan on oltava sen itsenäisen yläosan tyyli-näkökohtia, jotka ovat samankaltaisia ​​Nike Air Mag. Ainoaa jalkasi lenkkarin sänkyyn ja nauhoitusosa kiristyy kokonaan jalkaan. Jos haluat jonkin verran tiukemman tai löysämmän sopivuuden, tämä voidaan muuttaa pohjan painikkeilla.

Neopreeni -yläosan mukana tulee lenkkari näyttää siltä, ​​että se olisi suoraan poissa tulevaisuudesta. Pakkaalla välipohjalla ja sileällä yläosalla tämä kunto -ohjaaja on suurin osa mittasuhteissa ja tunnemme sitä. Nike Adapt Automobile Max “Pure Platinum” putoaa Nikeen huomenna tällä “harmaa/kumi” -aineeseen putoamalla myöhemmin. Pidä se lukittuna kaikkien parhaimpien uutisten ja lenkkariyhteisön julkaisujen suhteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.