Yeezy lisäys 350 V2 ‘Lundmark’: Varmennetaan nyt “tulossa pian”

0 Comments

, joka on paljastettu aiemmin tällä viikolla, Yeezy -lisäys 350 V2 ‘Lundmark’ oli edelleen erittäin spekulatiivinen, kunnes Yeezy Mafian lausunto eilen illalla. Tämän hyvämaineisen lenkkarin vuotojen lähteen mukaan tämä väri on totta “tulossa pian” ;!

Siellä on useita yksityiskohtia, jotka tekevät Yeezy 350 V2 ‘beigeistä’ täysin ainutlaatuisen. Ensinnäkin tämä on ensimmäinen tyyli Kanye Westin mieletöntä näkyvää lajiketta, joka ei sisällä kantapää -välilehteä. Se on totta, kengän takaosa on täysin tilaa tuon tavanomaisen peittokuvan. Se on tuskin näkyvissä aivan ensimmäisellä välähdyksellä eikä vie paljon pois tämän primeNit -siluetin perinteisistä käyristä.

Aivan kuten monet muut vuodesta 2019, Adidas Yeezy 350 V2 Lundmark urheilee läpinäkyvää raita yhdessä 3M heijastavien nauhojen kanssa. Tätä täsmälleen samaa kermaa tai mutaista ruskeaa väriä käytetään keskipohjan jalkojen alla.

Julkaisutiedot on vielä varmistettu siitä, mikä on nyt neljäs ‘SPLY-350’, joiden uskotaan julkaisevan tulevina kuukausina. Pidä se valittuna ainoaseen palveluntarjoaja -sovellukseen paljon enemmän päivityksiä ja ilmoitetaan käynnistämisessä niin paljon kuin käynnistys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.