Kuinka poliisi Trophy Space X Air Jordan 1 “Chicago”

0 Comments

Tämä on se. Kuukausien ja kuukausien jälkeen ei kuitenkaan vuotaa yhtäläisiä ja kiusaajia, kuumin odotettu pokaalin avaruus X Air Jordan 1 “Chicago” on viimeiseksi täällä. Monien lenkkarit pitävät yhtenä parhaimmista AJ1: istä, jotka on koskaan julkaistu, se on tehty yhteistyössä Michael Jordanin pojan Marcusin kanssa ja ottaa motivaatiota näennäisestä “jäädyttämisestä”, joka laitettiin MJ: lle vuoden 1985 NBA All-Star -pelien aikana. Jos haluat poliisin, kun he vähenevät huomenna 10. helmikuuta, niin näin.

On selvää, että kunnianosoitus legendaariselle “Chicagolle”, joka muutti peliä yksinään 80 -luvulla, Trophy Roomin käsittelee Air Jordan 1: n noudattaa täsmälleen samaa ikonista värisuunnitelmaa, mutta jonkin verran haalistuneella etsii vintage -tunnelmaa. Valkoisen nahkapohjan parissa, vahvat punaiset paneelit tekevät menetelmänsä koko kengän ajan, josta myös löydät myös mustia aksentteja. Valkoinen ompelu tarjoaa ylimääräisen kontrastin popin, kun taas siniset nauhat, jotka on koristeltu “huhuilla on se” Serif -fonttityyliin, nyökkäävät kyseenalaiseen tapahtumaan.

Alla alaspäin löydät samoin valkoisen Nike Air -välipohjan vintage-estetiikan saamiseksi. Tämä on sitten vuorattu puoliläpinäkyvällä kumipohjalla, joka kulkee takaisin Collabin inspossa, samoin kuin kaiken poiston pyöristäminen on erikoislehden laatikko, joka on kastettu syvän siniseen sävyyn, jonka tähdet ovat täynnä kaikkialla.

Jos haluat pokaalin avaruuden X Nike Air Jordan 1 “Chicago” elämässäsi, vaadit kuuntelemaan. Rajoitettu vain 12 000 pariin maailmanlaajuisesti, ainoa poliisiviranomaisen menetelmä on mennä viralliseen arpajaiseen Trophy Space -sivuston kautta klo 10.00 ja klo 11.30 EST, joten se on 15:00 ja 16:30, jos sinä ‘Re täällä Isossa -Britanniassa. Voittajat paljastetaan muutamaa tuntia myöhemmin kello 22:23, joten varmista, että tarkistat jatkuvasti näitä sähköposteja! Ymmärrämme, jos aiot mennä näihin, samoin kuin kun olet täällä, tässä on tarkalleen kuinka poliisi Air Jordan 1 HI ’85 “neutraali harmaa”!

Kuva pokaalin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.