Ronnie Fieg kiusaa tulevaa Kith X: n New Balance 990V3 “Genesis”

0 Comments

New Balance -sovelluksen jatkuva prosessi, jolla elvyttää arkistoidut siluettit, näyttää sujuvasti. Nyt kun uuden Balance 550: n suosio on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman ennätyksen tällä kaudella, Aimé Leon Doren Teddy Santisin ansiosta Boston Sportswear Reaf on siirtänyt keskittymisensä lopetetun uuden tasapainon 990V3 palauttamiseen. Yhdessä odotettujen kumppanuuksien kanssa Bodegan ja Joe Freshgoodsin kanssa, jalkineiden jäljennöksen pitkäaikainen yhteistyökumppani on liittynyt puolueeseen, se ei ole kukaan muu kuin Ronnie Fieg. Meillä on parempi katsaus tulevaan Kith X New Balance 990V3 “Genesis” -tapahtumaan ja se on ehdottomasti erilainen kuin suunnittelijalta odottanut.

Kuten suunnittelija itse kiusasi Instagramin kautta, Fieg jättää huomioimatta tämän parin värikkään tyylinsä, melko monimuotoisesti hänen äskettäisessä Kith X Vans -yhteistyössään, Kith X New Balance 992 “Kithmas” ja sekä Kaikki muu ennen.

väärä

Tämä uusi Balance 990 -variantti sekoittuu yhteen sopivuuteen sekä mokkanahkatyökaluihin yläosassa, molemmat tyypillisesti hyödynnetään New Balance’s huomionarvoisella 99x -sarjalla. Tämän jälkeen tämä näkee syvän merivoimien sävyn täyttävän paneelit kantapäältä varpaisiin, mukaan lukien profiilin “N” logot, samoin kuin vain vastoin pieniä valkoisia osumia tuotemerkin yksityiskohdissa, samoin kuin harmaa-hopea kielellä että kielellä että kielellä ja kielellä kantapää. Yhtye on pyöristetty kermanauhoilla, jotka sitovat kengän yhteen, pariksi välipohjan kanssa, joka on suunniteltu kiinnitetyllä tyynyn innovaatiolla sekä Azborb -ulkopohjaksi ihanteelliselle sitkeydelle ja vetovoimalle.

Tällä hetkellä Power Duo ei ole vahvistettu Kith X: n uuden tasapainon 990V3 “Genesis” -julkaisun virallista julkaisupäivää. Jos kuitenkin pidät sen lukittuna parhaiten täällä ainoan toimittajan kohdalla, olemme aivan ensimmäinen, jonka avulla voit ymmärtää kaikki tulevat uudet tasapainotiedotteet. Associated News -sivustolla tarkista nämä 15 ultra-premium uutta tasapainon lenkkaria, jotka juuri putosivat!

Kuva Ronniefiegin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published.