Yeezy Qntm on jälleen ympäri maailmaa tänä viikonloppuna!

0 Comments

Tämä se on. Kuukauden kuluttua sekä kuukausien odotuskuukausina, kuuma odotettu yeezy qntm “Quantum” on viimeisenä saanut ympäri maailmaa uudelleensiirtoa tänä viikonloppuna! Aivan ensin kiusasi kaikkea menetelmää vuonna 2018, se sai erittäin rajoitetun Chicagon yksinoikeuden julkaisun All-Star-viikonloppuna viime vuonna, joten todetaan, että olemme hyped-arvoja, on aliarviointi ja puoli!

Hengittävällä Primeknit-yläosalla sekä sivuttaiset että mediaaliset sivupaneelit on koristeltu läpinäkyvien näkökohtien kanssa, jotka tarjoavat erittäin futuristisen estetiikan. Musta raita ääriviiva tekee sen olemassaolosta ymmärretyn tyypin kuten Yeezy Boost 350 V2 “Zebra”, kun taas kerma -mokkanahkainen Toebox -paneeli on samanlainen kuin Yeezy 700 -linja.

Kuva Yeezy -mafian kautta

Kuva Yeezy -mafian kautta
Neopreenikuori tarjoaa lenkkaripäätä tuella ja stabiilisuudella, joka on kaavioiden ulkopuolella, samoin kuin tämä on vastakohtana täysin heijastavalle 3M -kantapäälle, joka kiiltaa valossa. Kaiken pyöristäminen on erittäin sileä Adidas Boost -välipohja alapuolella, joka vie tyylihyvityksen himoitusta Yeezy Boost 380: sta, viimeistelee legendaarisen ilmeen.

Mitä ei pidä Adidas Yeezy Qntm “Quantum”? Yksi suosituimmista siluetteista, joita Kanye West on koskaan tehnyt, sen odotetaan vähenevän 5. syyskuuta koko kotitalouskokoon. Julkaisutekniikka on vielä virallisesti vahvistettu, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan päälle saadaksesi lisää päivityksiä sen kehittyessä! Ymmärrämme, jos aiot mennä pariin, samoin kuin siihen liittyviin uutisiin, Yeezy GM Jon Wexler on jättänyt Adidas!

Kuva Yeezy -mafian kautta

Kuva Yeezy -mafian kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.