Polikicks: Jos Brexit -hahmot loivat lenkkarit

0 Comments

, joten viime vuonna totimme sinulle IKEA Gudcopin, Apple ICREP: n, Starbucks Ventisttyylen ja paljon muuta suositussa “If Everyday Brands loi lenkkarit”.

Tänä vuonna olemme ottaneet sen aivan uudelle tasolle. 31. lokakuuta seurauksena tuomme sinulle Polikicks – Sneaker -malleja Brexitin puolille.

Olemme luoneet tarkalleen, miltä mielestämme nämä kouluttajat saattavat näyttää. Olimme kattaneet kaiken, heijastuu heidän vaalivalikoimastaan, viittaus heidän kampanjaan tai tarina uutisiin.

Saapuvat muodikkaasti laitteen Farage X: n poliittisen häiritsijän yhteistyöhön. Tämä rohkea ylisuuri lenkkari antaa lausunnon rosoisella hammastetulla ulkopohjansa ja paksuilla ominaisuuksilla.

Näiden ArtCL-50-parannus V2: n, joka on pukeutunut mukavaan promnit-materiaaliin hengittävällä flextension-kankaalla, ei kannata jättää väliin.

Nämä eivät ole tavallisia lenkkariasi … antavat lausunnon korkeimman oikeuden nykyisen julkaisun kanssa. Näissä korkeissa yläosissa on lihavoitu musta malli, jossa on brodeerattu hämähäkkijohto.

COP pari @eucopresentt x All 27 tähteä. Lenkkarissa on Tusk yksityiskohtaisesti yläosassa alkuperäisen 27 tähden logon kanssa.

Kaikki 26 tähteä käynnistyy mahdollisesti marraskuussa 2019.

Ei fibbingä täällä. Yksi tähän mennessä suurimmista pudotuksista ja odottamaton uusi tulokas Sneaker -kohtaukseen – Bojo X Newbritain. Lokakuun tarjoukset.

Just Blew It High Tops on palannut alkuperäisen vuoden 2016 julkaisunsa jälkeen.

Uudet kouluttajat on valmistettu vegaanisella nahkalla rohkealla laivaston iskulauseella ja lausumalla nauhoja.

Vanha paljon rakastettu paluu aitapolitilla, siluetti, joka debytoi 36 vuotta sitten. Tämä pudotus sisältää vain yhden punaisen väriaineen, jossa ruusu yksityiskohdat ja päättämätön pohja.

Se on Brexit -kausi.

Potkaise jalat päivän lopussa (tai sen aikana) MOGG -lepotuoliliukusäätimillä.

Riippumatta siitä, jäähdyttäväsi alahuoneissa tai lomalla, nämä liukusäätimet tarjoavat kevyen ja tyylikkään mukavuuden kaikille brexiteerille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.