Ensimmäinen katsaus huhuttuun Supreme X Nike Air Max Plus -yhteistyöhön!

0 Comments

Korkein X Nike Air Max Plus on nykyinen pitkässä huhutun yhteistyön virrassa Swoosh -tuotemerkin ja New Yorkin hienoimpien Streetwear -etiketin välillä, ja nyt olemme onnistuneet saamaan käsiinsä täydet vuotavat kuvat lähempi tarkastelu!

Äskettäin kiusatun Supreme X Nike Air Max 96: n ja toisen huhutun korkeimman X Nike Air Jordan 1: n jälkeen näyttää siltä, ​​että Box-Logo-tuotemerkki on asettanut työskentelemään kuuluisassa TN/Air Max Plus -sarjassa vuodesta 1998. Sean McDowellin luomassa AM Plus teki äskettäin huomattavan uusimisen ja on tällä hetkellä yksi suosituimmista Air Max -malleista liikkeessä!

Kuva Soleseekersgurnee: n avulla
Pari esittelee TN: n allekirjoituspaneelia, joka oli kuuluisasti inspiroinut varjot, jotka McDowell näki lomalla. Se on katettu vilkkaassa punaisella sävyllä, ja vaaleanpunaiset ja mustat vihjeet, jotka luovat yöelämän, kohtauksen, jossa Air Max Plus on yleinen kenkä.

Muita merkittäviä yksityiskohtia ovat Suprement’s Signature Box -logo, joka on kohokuvioitu kielille välilehden muodossa, keltainen Nike Swoosh -logot sekä sivu- että mediaalisten sivujen ja TN: n allekirjoituksen hillittyjen nauhoitusjärjestelmien yli. Air Max -teknologia on jalan alla varmistaakseen, että nämä tulevat olemaan paljon enemmän kuin riittävän mukavia toimiakseen jokapäiväisinä lyöjinä, mitä ei pidä rakastaa?!

Kuva Soleseekersgurnee: n avulla
Kummankin yhteistyökumppaneista on vielä vahvistanut ylin X Nike Air Max Plus, joten joudut istumaan toistaiseksi tiukasti, jos pidät näiden ulkonäöstä. Varmista, että se on lukittuna ihanteelliseksi täällä nykyisten päivitysten ainoan myyjän kanssa, ja kun olet täällä, tarkista Nike SB Dunk Low “Trail End”, jonka huhutaan tekevän paluun!

Kuva Soleseekersgurnee: n avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published.