Ensimmäinen katsaus Nike Dunk High “Game Royal”

0 Comments

Swoosh on saanut jalkansa polkimella ja he eivät aio lopettaa milloin tahansa. Kun dunk tai kaksi todella pudota joka viikko, otamme nyt ensimmäisen katsomme Nike Dunk High “Game Royal” -tapahtumaan. Tämä on silmiinpistävä muistutus Air Jordan 1: n matalalle täsmälleen samalle nimelle, joka otettiin käyttöön viime kesänä, tämä on taattu pakollinen kaikenlaisille kokoelmille.

Kuva Niken avulla
Puhtaalla valkoisella nahkapohjalla “Game Royal” on ristiriidassa rikkaiden sinisten paneelien kanssa nauhoitusjärjestelmää pitkin, nilkka, samoin kuin varvaslaatikko. Nike Swoosh ampuu sekä sivusuunnassa että mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas pieni veto -välilehti on ommeltu kantapäähän koripallon estetiikkaan.

Vaikka Beaverton -tuotemerkki olisi voinut juuri jättää ulkopohjan valkoiseksi ja kutsua sitä päiväksi, he päättivät sitoa kaiken täysin täydentävällä järjestelmällä, joka on puhdasta täydellisyyttä. Kaiken pyöristämiseksi ripaus “Total Orange” osuu pohjallisiin. Vaikka kukaan paitsi sinua ei ymmärrä, että tämä väripop on olemassa, se on vain yksi niistä asioista, jotka asettavat Niken lisäksi – kiinnostus yksityiskohtiin on vielä yhdellä tasolla.

Kuva Niken avulla
Nike Dunk High “Game Royal” -tapahtuman odotetaan olevan 11. kesäkuuta. Ymmärrämme, mitä uskot tästä tulevasta Colourwaystä, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös päästä lähelle Undercover X Nike Dunk High “Chaos” -kokoelmaa!

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published.