Katsokaa ensimmäistä kertaa uutta Louis Vuitton High 8: ta sekä LVSK8: ta

0 Comments

, kun taas urheiluvaatteiden etiketit, kuten Nike ja Adidas, tarjoavat myös luisteluvalmiita malleja, myös korkean muodin koteja. Viimeisimmät luistimen inspiroidut siluettit, jotka ovat juuri esiintyneet tutkallamme Meillä on kaikkien aikojen ensimmäinen katsaus aivan uuteen Louis Vuitton High 8: een sekä LVSK8-malleihin, samoin kuin tässä mitä vaadit tietää.

Näistä kuvista voimme nähdä, että LV High 8 urheilee näkyvää rakennusta, joka on järjestetty neljään erilaiseen väriin: “Valkoinen/yliopisto punainen”, “Sky Blue/White”, “Musta/valkoinen/harmaa”, samoin kuin “musta/ Keltainen”.

Kuva Elliottcoxin kautta

Kuva Elliottcoxin kautta
LVSK8: sta nimeltään matalaversio näkee kolme värijärjestelyä: “Forest Green/Keltainen”, “laivastonsininen/valkoinen”, samoin kuin “beige/valkoinen”. Odottaa, että molemmat uudet tarjoukset näyttäisivät huippuluokan nahkaa, kuten näet perinteisesti muista Louis Vuitton -tuotteista. Lisäksi sovi yhteen sekä pehmustetut sisätilat ja kielet varmistavat, että mukavuutta on edelleen läsnä säilyttäen huippuluokan lenkkarin tunnelman. Molemmat ovat yhteensä tuttujen tuotemerkkitietojen, kuten “LV”, samoin kuin “Louis Vuitton” -merkit sekä ikoniset monogrammit.

Lisäätkö Louis Vuitton High 8: n sekä LVSK8: n kokoelmaan? Varmista, että pysyt lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan päällä pitääksesi ajan tasalla uusimmista jalkineiden tipistä. Samankaltaisissa uutisissa Louis Vuitton X Nike Air Force 1 esittelee huutokaupan kautta.

Kuva Elliottcoxin kautta

Kuva Elliottcoxin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.