Tässä on Instagramin parhaat kuvat Yeezy 700 ‘inertiasta’

0 Comments

Yeezy 700 ‘inertiasta’ on nopeasti tulossa yksi tämän kauden odotetuimmista kouluttajista. Kun suuntaamme lähemmäksi keväää, enemmän kuvia pinta tätä ainutlaatuista väriä varten. Se sisältää useita jalka- ja yksityiskohtaisia ​​kuvia huolimatta siitä, että julkaisupäivä on vielä annettu. Onneksi se olisi ilmoitettava tulevina viikkoina.

Toistaiseksi kaikki mitä voit tehdä, on ihailla joitain parhaimmista kuvista, jotka tällä hetkellä tekevät kierroksia Instagramissa. Kuten näet, Yeezy 700 -inertia on toinen silmiinpistävä lisäys paksuihin jalkineisiin!

Kuten monet Kanye Westin aikaisemmista tyyleistä, ‘hitaus’ tasapainottaa linjan kahden värin välillä. Tämä ei ole vielä aivan harmaa, ei myöskään vihreä. Istuen jonnekin keskeltä, sävy on sekä hienovarainen että herättävä.

Emme ole varmoja siitä, kuinka hän tekee sen, mutta vielä kerran, sinä toimittaa jotain täysin ainutlaatuista.

Ensimmäinen Yeezy 700 OG saapui takaisin vuonna 2017 runsaasti kiistoja sekä faneilta että kriitikoilta. Se oli ratkaiseva siluetti, jakoi mielipidettä monien väittäen tämän olevan Kanyen “rumin”; design. Siirry eteenpäin vuoteen 2019, ja vihaajat eivät ole enää niin äänekäs. 700 on nyt katukanta ja melkein yhtä suosittu kuin ‘SPLY-350’

Adidas Yeezy 700 ‘inertiassa’ on muutama muotoiluominaisuus, joka ei voi jäädä huomaamatta. Otetaan esimerkiksi ne elinvoimaiset oranssin osumat välipohjan yli. Se tuo juuri oikean määrän kevät-aikaisia ​​joustavia menemättä liian OTT: hen. Mielenkiintoista on, että tässä parissa on myös vaalea hiekkavärinen ulkopohja.

Jos jätät uutiset, ‘hitaus’ on yksi monista Yeezy 700 -sarjoista, jotka lanseeraavat tulevina kuukausina. Se sisältää vielä enemmän V2 -luovutuksia sekä ‘suola’ väriainetta. Voit katsoa koko kokoonpanoa täältä.

Jos haluat lisää hälytyksiä Yeezy 700 ‘inertiaa’, muista pitää se lukittuna ainoaseen toimittajasovellukseen. Tiedät ensimmäisenä julkaisupäivästä sekä tietoa siitä, kuinka kopioida!

Leave a Reply

Your email address will not be published.