Uusi tasapaino 550 -koko: Kuinka ne sopivat?

0 Comments

Bostonin jalkineiden etiketti New Balance on kerännyt äskettäin hämmästyttävän määrän seuraajia. Sekä Nike että Adidas -fanit putoavat syvälle kuten arkistoitujen vintage -mallejen virtaus paluu hyllyille äskettäin, etenkin uusi tasapaino 550 -koripallo -Kurtuneiden lifestyle potkaisee. Aimé Leon Dore -yhtiön perustajana Teddy Santis jatkaa rutiininomaista lisää ALD X New Balance 550 Colourways -julkaisua varten, urheiluvaatteiden tuotemerkki on laatinut yksinään helposti tyylisiä värisuunnitelmia, jotka nostavat vaivattomasti ulkonäkösi. Pitäen tämän sanottuna, on tärkeää ymmärtää tarkalleen, kuinka uusi tasapaino 550 sopii varmistamaan, että jalat eivät tunne epämukavuutta parin tarttuessa, joten olemme koonneet yhteen mitä vaadit ymmärtääksesi uudesta tasapainosta 550.

Onko uusi tasapaino 550 muodossa kooltaan? Onko uusi tasapaino 550 -vuotiaana valtava vai pieni? Onko uusi tasapaino 550 mukava? Jos jatkat lukemista, lenkkarien ammattilaiset vastaavat kaikki uudet tasapainosi 550 -mitoitushuolet täällä ainoassa toimittajassa. Paitsi, että olemme kuitenkin myös pyytäneet kertomaan meille tarkalleen kuinka he tyylivät sekä puhdistamaan uuden tasapainonsa 550.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja kaikista parhaista uusista tasapainon siluetteista!

Uusi tasapaino 550 – Kuinka ne sopivat?

Fit: Yleensä uusi tasapaino 550 sopii koon mukaan, mutta jos sinulla on leveämpiä jalkoja, saatat haluta mennä tavallista suuremmaksi puoliksi suuremmaksi.
Mukavuus: Uusi saldo 550 tarjoaa perustavanlaatuisen mukavuuden, joka on luotettava pitkään käyttöjaksoon.
Huole: Käytä vain puhdistuspyyhkettä, koska suurin osa parista on valmistettu nahasta.
Muotoilu: Uusi tasapaino 550 herättää raskaan vintage -ilmeen, ne ovat täydellisiä pariksi minkä tahansa tyyppisten shortsien, farkkujen tai lenkkeilijöiden kanssa.

Uusi tasapaino 550 – Mitä tuoteasiantuntijamme ajattelevat

Kuva Aimé Leon Doren kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Uusi tasapaino näyttää aina naulaavan mukavuuden!
Jack S – materiaalikirjoittaja
Kuinka ne sopivat?

Uusi tasapaino 550 muoto on melko tiukasti, minulla on kapeampi jalka, joten menin tosi koon suhteen, mutta jos sinulla on leveät jalat, suosittelen sinua menemään puolen kokoon niin paljon kuin parasta istuvuutta.

Ovatko ne mukavia?

Ne ovat melko mukavia, uusi tasapaino näyttää aina naulaavan mukavuuden! Lisäksi he aloittivat koripallokenkäksi, joten olen varma, että mukavuutta ajateltiin joka tapauksessa alusta alkaen.

Kuinka muotoilet ne?

Muotoilen yleensä uuden tasapainon 550 -vuotiaat pussit vaaleammilla pesula -farkuilla, valkoisilla teepaitoilla pariksi ruudullinen paita tai päällä.

Kuinka puhdistat ne?

Puhdistan ne täsmälleen saman menetelmän, puhdistan kaikki nahka -lenkkarini Jason Mark -printtipuhdistussarjani kanssa, koska se ei koskaan petä minua.

Mikä on suosikkisi värisi?

Suosikkivärini on uusi Balance 550 “White Burgundy”, mutta olen ehdottomasti kuolemassa kaikenlaisesta parista Aimé Leon Dore X New Balance -yhteistyöstä, ne ovat kaikki niin puhtaita.

Kuva ominaisuuden kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Ne menevät hyvin paljon arjen asusteitani.
Jamie – SEO: n johtaja
Kuinka ne sopivat?

Uuden tasapainon 550 avulla voisin aina mennä totta koon mukaan. Ymmärrän, että he voivat muotoillaan hieman kapeaa joillekin ihmisille, mutta olen tyytyväinen siihen, kuinka ne sopivat.

Ovatko ne mukavia?

550 ei ole uuden tasapainon mukavin siluetti, mutta sitä voidaan ehdottomasti käyttää joka päivä. Jos menin ulos kävelypäivään, valitsen todennäköisesti uuden tasapainon 990 tai uuden tasapainon 992 550 -luvulla.

Kuinka muotoilet ne?

Kun uusi Balance 550 on vintage -koripallo -lenkkari, he menevät hyvin paljon päivittäisistä asuistani. Käytän niitä yleensä rento ja mukava asu. Minun vaihtoehtoni näiden kanssa on pari lenkkeilijöitä että yksinkertainen t-paita.

Kuinka puhdistat ne?

Uusi tasapaino 550 on perinteisesti valmistettu nahasta, joten niiden puhdistaminen on todella helppoa. Voit yleensä pyyhkiä pois useimmat merkinnät sekä lian yläosasta. Jos haluan tarjota heille hieman syvemmälle puhdasta, noudatan yleensä oppaana olevia menetelmiä, jotka puhdistavat valkoiset kouluttajat.

Mikä on suosikkisi värisi?

Suosikkini on oltava Aimé Leon Dore X New Balance 550 “Natural Green”, se on niin perinteinen ja helppo käyttää väriä.

Kuva Sean Go: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Uusi Balance 550 on yksi suosikki uusista tasapainon kunto -ohjaajistani muotoilun suhteen.
Raph – materiaalikirjoittaja
Kuinka ne sopivat?

Minulla on leveät jalat, joten olen mennyt puoliksi koon ylöspäin samoin kuin ne muodoltaan täydellisesti. Muutoin voit mennä TTS: iin ja ne ovat muodoltaan hienoja ja nahka kulkee joka tapauksessa ajan myötä.

Ovatko ne mukavia?

Odotin näiltä hullua mukavuutta, mutta kun viimeksi sain ne jaloillani, he eivät olleet mitään hulluja. Pidän parempana käyttää SNS X New Balance 920 “Orange Green” -sovellusta pitkän päivän kävelylle.

Kuinka muotoilet ne?

Uusi saldo 550 on yksi suosikki uusista tasapainon kunto -ohjaajistaniKun kyse on muotoilusta. Siinä on vahva vintage -tunnelma, joka tarkoittaa, että ne ovat fantastisia pariksi löysästi varustetuilla housuilla sekä yliopisto -takilla.

Kuinka puhdistat ne?

Uusi tasapaino 550 on vaivaton puhdistaa. Käytän vain puhdasta kosteaa kangasta sekä nopean pyyhkimisen jälkeen tehtävä on suoritettu.

Mikä on suosikkisi värisi?

Suosikkivärini on Auralee X New Balance 550, se on suunniteltu näyttämään vanhasta vintage-estetiikkaan, jossa on keltainen välipohja jalkojen alla, joka kotii kermanvärisen yläosan.

Kuva Auraleen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Uusi saldo 550: Mitä vaadit tietää
Jos haluat poimia paria uutta tasapainoa 550, ilmoitamme menevän koon mukaan tai puolet koosta, jos sinulla on leveämpiä jalkoja epämukavuuden estämiseksi. Niitä kehitetään perinteisesti rei’itetyillä nahkapäällysteillä, mikä tekee niistä hieman jäykkiä aivan ensin kuitenkin mukavasti, mitä enemmän käytät niitä. Jos sinulla on kapeat jalat, silloin koon totta ei pitäisi olla ongelma, muuten mene 0,5 ylöspäin. Yksi huomionarvoinen toiminto on kumipohja, ne on suunniteltu kestämään koripallokentän voimakkaimmat iskut, mikä tarkoittaa, että pitoa ja joustavuutta tarjotaan hulluksi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että uusi Balance 550 on vuoden 2020 näkyvin uusien tasapainon kengät sekä 2021, kaikki NY-pohjaisen muodin ja elämäntavan brändin Aimé Leon Dore -tapahtuman ansiosta, jotka palauttivat vuoden 1989 koripallokengät hyllyille. Meillä on laaja valikoima uusia tasapainoa 550 värejä, joita nyt tarjotaan paikan päällä Tulossa erittäin pian!

Älä muista tarkistaa muita alla olevia koon oppaitamme parhaita vinkkejä sekä neuvoja mitoituksesta, muotoilusta ja enemmän:

Uusi saldo 992 -kokoopas
Uusi saldo 2002R -koon opas
Air Jordan 1 -kokoopas
Nike Dunk -kokoopas
Adidas Foorum -kokoopas

Leave a Reply

Your email address will not be published.