Uusi Balance 990V5 on tämän viikon suurin julkaisu, jota et ymmärtänyt

0 Comments

“, joita supermallit ovat Lontoossa ja isien Ohiossa”; – Tuo ikoninen iskulause vangitsee kokonaan kaiken, mikä on hienoa uudessa tasapainossa 990v5. Täällä on kenkä, joka on ristiriidassa yleissopimuksen kanssa, samoin kuin se välittämättä yhtäkään. Se on tämä koron puute muodon suhteen samoin kuin “viileä”; Se tekee niistä niin pirun viileitä!

Myöhemmin tällä viikolla saapuessaan uusi 990V5 -kokoelma esittelee kolmessa päivitetyssä väolin. Se on entistä enemmän kuin koskaan ennen, mutta ensimmäinen pari vaikuttaa edelleen voimakkaasti vuonna 1982, joka esittelee vuonna 1982.

Raskas premium -sian mokkanan hyödyntämisessä, ei ole vaikea nähdä, miksi nämä tekevät siirtymisen urheilun juoksijasta elämäntapa -lenkkariin. Suorituskyky on kuitenkin edelleen vaikuttava ortoliitti-insertin ja erittäin hengittävien sovittamisen ansiosta. Puristit huomaavat samoin kielen päivitykset sekä sivuseinämän tuotemerkin.

Uusi saldo 990V5 näyttää olevan yhtä suosittu verrattuna viime vuoden myyntityyleihin. Lammikossa tapahtui jo esitelty, jossa on jo loppuunmyytyjä Yhdysvaltojen jälleenmyyjiä.

Onneksi se esittely lähestyy nopeasti Yhdysvaltain lenkkaripäätä täällä Isossa -Britanniassa. Kolme väriä on valmis tarttuville – harmaa, laivasto ja musta – lauantaina 4. toukokuuta New Balance UK: n kautta. Osta enemmän täältä nykyisestä lajikkeesta ja pysy kuulolla lisää julkaisutietoja!

Kuvia asfalttikulta

Leave a Reply

Your email address will not be published.