Kenen on oltava valkoinen yhteistyö seuraavan kanssa “Ten” jälkeen?

0 Comments

Ellet ole asunut kallion alla viimeisen kahden kuukauden ajan, tiedät, että legendaarinen off-white x nike -kokoelma liittyy lopulta loppuun. paljastettu vuonna 2017 “Ten”; sitä pitää paljon kaikkien aikojen kuumimmista lenkkarien yhteistyöistä. Virgil Ablohin luoma, se puristi ja rekonstruoi kymmenen Niken paljon suosittuja siluetteja, muuttaen lenkkarin peliä ikuisesti.

Kun johtopäätös on tulossa lähemmäksi kuin jokainen sekunti kulkee, katsomme sitä, kenen off-white on tehtävä yhteistyötä seuraavan “Kymmenen”; Muutamasta kauniista itsestään selvästä poiminnasta joihinkin ei-niin ilmeisiin otteisiin, tutustu alla oleviin parhaimpiin valintoihin! Saat paljon enemmän tällaista sisältöä, muista ladata virallinen ainoan toimittajasovelluksen ilmaiseksi ihanteelliselle ihanteelliselle!

adidas

Ensinnäkin, uskomme, että Virgil Ablohin on harkittava Adidasta seuraavaa suurta lenkkarinsa collabia varten. Kun vyönsä alla on tonnia muotikuvakkeita, mukaan lukien Raf Simons, Stella McCartney ja Yohji Yamamoto, kolme raitaa on paljon enemmän kuin kokenut ultra hyped -lenkkarikokoelmien luomisessa.

Jos Virgil halusi muokata joukon siluetteja, kuten hän teki “kymmenen”;, se ei ole myöskään ongelma. Adidasilla on tonnia palo-lenkkarit, jotka hän voisi purkaa, mukaan lukien Ultra Boost, NMD, EQT ja tietysti Yung-1.

ASICS

Nyt ei-niin ilmeinen valinta. Virgil Abloh on aina ollut massiivinen Japanin fani. Mikä estää häntä nykyaikaisen taiteilijan Takashi Murakamin kanssa, mikä estää häntä yhdistämästä Asicsia aivan uudelle alueelle? Juhlemalla 70-vuotispäiväänsä tänä vuonna, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa vapauttaa maapallon purkaava kouluttajakokoelma.

Silhouettit, kuten Gel-Lyte III ja Quantum 360, olisivat parhaita ehdokkaita valkoiseen kosketukseen, virheetömästi sulavaan klassiseen ja nykyaikaiseen ja muotoon ja muotiin.

Filaa

Fila perustettiin yli vuosisataa sitten Biella, Italiassa, ja kun off-valkoinen sijaitsee Milanossa, tämä on melko paljon taivaassa tehty ottelu. Koska Filalla on valtava historia yhteistyöstä huippuluokan tuotemerkkien kanssa, ja sillä ei ole vaikeuksia ottaa Virgil Ablohin erillistä tyyliä.

Lenkkarit, kuten spagetti, trailblazer, mielenpuhallin ja tietysti, Disruptor II olisivat parasta valkoiselle. Ja koska off-valkoisella, jolla ei ole allekirjoitusta paksuista kouluttajaa, miksi et rakenna yhtä näistä siluetteista?

Uusi tasapaino

Steve Jobs oli suosittu parin uusien tasapainon lenkkarien keinuttamiseksi minne tahansa hän meni. Amerikkalainen jalkineiden tuotemerkki olisi hieno muotoilu, joka olisi paras ehdokas off-valkoiseen kollabiin. Aliarvioitu, mutta ainutlaatuinen, uudessa tasapainossa on jotain, jota monilla kilpailijoilla ei ole – rikas perintö ja valtava portfolio erittäin kuuluisia lenkkarit.

Jos Virgil halusi muokata joukon siluetteja, kuten hän teki “kymmenen”;, hän voisi rakentaa 574: lle, 247: lle ja tietysti 990V4: lle, joka on jo muokattu tonneihin korkeamuotoisia kollabeja.

Pakettiauto

Vuonna 2017 huhut off-valkoisesta X Vans -yhteistyöstä olivat ilmassa, “vuotanut”; Valokuvat pinnoivat melko paljon joka päivä. Unelmamme murskattiin eräänä päivänä, kun Virgil Abloh kiisti, että kumppanuus oli töissä, mutta kaksi vuotta myöhemmin, mikä estää Power Duo -yhteydet?

Virgil is an avid skater himself, and his Off-White brand already features a bunch of Vans-esque silhouettes, so why not rework the Slip-On, the Old Skool, and the Sk8 Hi instead? This collaboration would literally be the stuff of dreams.

Yeezy

Now this would literally break the internet. You may not know it, but back in 2012, Virgil Abloh was actually working as Kanye West’s ideal hand man, and considering that then, they’ve remained great friends – so what’s stopping them from putting their heads together for the utmost sneaker collaboration?!

Kanye’s Yeezy line is considered by lots of to be one of the hottest sneaker ranges in history, and with Virgil’s distinct style and creative mind, an Off-White x Yeezy collection would easily become the most hyped collab in the history of sneakers. With models like the 350 V2, 500, 700, and the upcoming 451, it would be extraordinary if this became a thing.

Well, there you have it, six brands that we think Off-White must collaborate with after “THE TEN”;? Do you agree with it or do you think there must be a few a lot more worthy mentions? let us know and be sure to keep it locked at The Sole Supplier for the current and greatest in sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.